Povijest poslovanja

Zrcalo d.o.o. je tvrtka koja se bavi pretežito staklarskom djelatnošću što podrazumijeva obradu i oblikovanje svih vrsta stakla i ogledala, proizvodnjom termoizolacionog stakla sa visokom energetskom uštedom toplinske energije.

Distribucija ravnog stakla na području Slavonije kao regije, od Novske do Vukovara, Osijeka, Slavonskog Broda. Ugradnjom i montažom stakala na građevinama. (novim i starim). Opremanje interijera ugostiteljskim objektima ogledalima i umjetničkim slikama.

Tvrtka posluje od jeseni od 1992. god. , prvi počeci poslovanja se baziraju na obnovi ratom oštećenih stambenih zgrada i obiteljskih kuća. Ove godine tvrtka slavi 29 god. rada u struci u vlastitim poslovnim prostorima. U tijeku 29 god. poslovanja tvrtka se potvrdila kao dobar pružatelj usluga i prepoznatljiv partner tvrtkama koje se bave izgradnjom i opremanjem zgrada kao i dobar, uslužan pružatelj usluga građanstvu u obnovi i opremanju stambenih prostora.

U svom poslovanju tvrtka je svojim korektnim odnosom je zadobila povjerenje svih vodećih tvornica stakla koji snabdijevaju staklom regiju jugoistočne Europe.

– GUARDIAN EUROPE

– AGC FLAT GLAS

– SISECAM ITALY

– SAINT GOBAIN EUROPE

Što garantira dobru snabdjevenost našeg tržišta širokom asortimanu stakla i ogledala.

Ljubazno osoblje stoji na usluzi kupcima naših usluga i proizvoda. U jeku novih proizvoda od stakla koji štede energiju i daju bolja vizualna svojstva stakla, nastojimo svakom kupcu pružiti savjet u svezi novih funkcionalnih svojstva stakla kod ugradnje.

U opremanju slika nastojimo opremiti umjetnička dijela najprikladnijim okvirima da ne umanjimo njihovu vrijednost.

PROIZVODI:

– ravna stakla (bezbojna i obojena)

– ravna stakla sa refleksijom

– ornamentna i profilit  stakla

– armirana stakla

– niskoemisijska – LOW-e izo stakla 

– vatrootporna stakla

– laminirana stakla

– profilna stakla – profilit

– ogledala (bezbojna i obojena)

– lamistal stakla protuprovalna i protuzvučna

– okviri za slike

Proizvodnja termoizolacijskog stakla, brušenje ravnog stakla i ogledala, uramljivanje slika,  pjeskarenje stakla.

Sjedište tvrtke i usluge na malo nalazi se na adresi Vukovarska 51, Osijek. 

Proizvodnja izostakla i skladište se nalazi u donjem gradu na adresi Zeleno polje 30 u dijelu bivše tvornice Analita.

Tvrtka Zrcalo d.o.o. je izvodila staklarske radove na gotovo svim većim poslovnim objektima u slavonskoj regiji. Između kojih možemo istaknuti Spomen Dom Ovčara, Srednjoškolski Centar Vinkovci, Autosalon Remix, Autosalon Zubak, Autosalon Viola, Esseker Centar, Hotel Aurora Mali Lošinj, Hotel Patria Beli Manastir, Sportska dvorana Gradski vrt Osijek, Muzička akademija Zagreb. 

U našem poslovanju koristimo podršku i informacije o svim novim materijalima staklarske industrije koje proizvođači stavljaju na tržište.

Od osnivanja i u tijeku svog cjelokupnog poslovanja vršimo uvođenje novih tehnologija u obradi ravnog stakla. Najveći investicijski pothvat je bio opremanje proizvodnog pogona za (izostaklo) – termoizolacijsko staklo gdje je proces proizvodnje automatiziran CNC tehnologijom. Isto tako smo investirali u opremanje pogona za obradu stakla brušenjem, bušenjem, fazetiranjem, pjeskarenjem. Zbog specifičnog tereta opremili smo se voznim parkom za prijevoz stakla kao specijalnog tereta. Tako da firma posjeduje vozila za prijevoz stakla od kojih su tri opremljena kranskim dizalicama, za lakšu manipulaciju stakla i ugradnju na velikim zgradama.

BUDUĆI PLANOVI

S obzirom nevjerovatnog širenja primjene stakla kao materijala u građenju, planiramo izvršiti dodatna potrebna ulaganja u građenju strukturalnih staklenih fasada.

Investicije u nove strojeve i tehnologije za CNC brušenje i obradu ogledala i staklenog namještaja.